Wexler Group закликає “УЗ” не сприяти крадіжкам палива з вагоно-цистерн

Компанії Wexler Group вкотре стикаються з крадіжками дизельного палива, яке ймовірно може відбуватись за участі працівників державного підприємства. Вчора до нафтобази НВФ “Порт” прибула партія дизельного палива. Серед вагоно-цистерн, які прямували з Гомеля, у вагоні №73053571 була виявлена нестача палива обсягом 5,028 тон.

 

 

Крадіжка відбулась шляхом зрізання шурупів верхнього повітряного клапану і подальшої відкачки палива з цистерни. Подібні дії вимагають злагодженої роботи не тільки людей на колії, а й керівництва станції. Подібні випадки часто трапляються на одних й тих самих станціях, та нажаль залишаються поза увагою керівництва “УЗ”.

  

Для боротьби з крадіжками палива, компанії Wexler Group вже давно закликають “УЗ” модернізувати цистерни шляхом встановлення на них запірно-пломбувальних пристроїв (ЗПП) в таких місцях, як нижній зливний пристрій, запобіжний клапан та верхній люк з ригелем, однак цей процес по невідомим для нас причинам затягується.

 

До правоохоронних органів було написано відповідну заяву про скоєння злочину. Нажаль, представник “УЗ” відмовився приїхати та зафіксувати факт крадіжки. Оскільки, “УЗ” не поспішає вживати превентивних заходів для боротьби з крадіжками палива, наші компанії планують позиватись до компанії в українських судах з вимогою компенсувати збитки.

25.07.2019

Send an application

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input