До кінця квітня «Укрзалізниця» має завершити проект модернізації вагонів-цистерн для перевезення світлих нафтопродуктів

 

 

 

До 30.04.2019 “Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут залізничного транспорту” планує розробити та затвердити проект модернізації вагонів-цистерн всіх моделей власності АТ “Укрзалізниця” для перевезення світлих нафтопродуктів з встановленням на них запірно-пломбувальних пристроїв (ЗПП) в таких місцях, як нижній зливний пристрій, запобіжний клапан та верхній люк з ригелем.

 

Про це представникам Wexler Group розповіли 28 лютого у Міністерстві інфраструктури України на робочій зустрічі з представниками Міністерства та АТ “Укрзалізниця” щодо вирішення проблемних питань при перевезенні вантажів у вагонах-цистернах на залізничному транспорті.

 

Також на зустрічі представники держкомпанії запевнили, що в термін до 01.06.2019 на підприємстві мають виконати плановий ремонт чотирьох цистерн власності “УЗ” різних моделей та провести комісійне випробування ЗПП модернізованих вузлів.

 

За результатами зустрічі, Директорату з безпеки на транспорті доручили продовжити роботи щодо внесення змін до Правил перевезення вантажів стосовно порядку складання комерційного акту з урахуванням зауважень і пропозицій. 

 

До участі у комісійних випробовуваннях надійності пломбування також рекомендовано долучити представників Wexler Group.

 

Як відомо, через юридичну неможливість опломбувати нижні люки вагоно-цистерн, українські підприємства втрачають сотні мільйонів гривень кожен рік. За підрахунками Wexler Group, середній мінімум системних втрат від 300 кг до 450 кг дизельного палива з однієї цистерни. Середній максимум втрат – від 2 до 3 тон з цистерни. Мінімальні втрати підприємств від крадіжок у 2018 році становили понад 150 млн грн.

12.03.2019

Send an application

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input