Підсумки року: Wexler Group – лідер поставок пального на ринку України

Підсумки року: Wexler Group – лідер поставок пального на ринку України

За підсумками минулого року, група Wexler стала лідером в галузі поставок дизельного пального в Україну.  Близько 20% дизельного палива на ринок України було імпортовано компаніями групи.

 

Загальні обсяги продажів Wexler group становили 1,4 млн тон, з яких 1,2 млн тон було реалізовано на території України нашими компаніями.

 

Зокрема, компанія “Анвітрейд” за підсумками року продала 635 тис тон, “Оптімус ойл” реалізував на ринку України 404 тис тон, а роздрібна компанія “Термінал ойл” реалізувала 161 тис тон дизельного палива.

 

 

Група наростила імпорт пального як трубопровідним, так і залізничним транспортом. За результатами року, трубопровідним транспортом компанія поставила на 32% більше палива ніж роком раніше.

 

Суттєво зросли залізничні перевезення, які у порівнянні з 2017 роком збільшились на 19%. У поточному році компанія зберігає курс на диверсифікацію джерел постачання та планує суттєво збільшити долю залізничних та автомобільних перевезень.

 

Завдяки впровадженню прозорого механізму формульних закупок палива, компанія змогла суттєво збільшити свою присутність на державних тендерах.

 

 

За минулий рік компанія «Анвітрейд» уклала контрактів з підприємствами державного сектору на загальну суму в 3,37 млрд грн, тоді як минулого року відповідний показник становив 456 млн грн.

 

Wexler group залишається одним із найбільших платників податків у країні. Тільки у вигляді ПДВ та акцизів компанія сплатила 10,921 млрд грн.

 

Також минулий рік був надзвичайно важливим у напрямку створення  власної роздрібної мережі з реалізації нафтопродуктів. Група підписала стратегічно-важливий меморандум з міжнародною мережею AVIA, разом з якою почне розвивати власний роздрібний напрямок.

 

 

Разом з нашими міжнародними партнерами ми почали роботу по локалізації виробництва високоякісних нафтопродуктів, зокрема паливно-мастильних матеріалів, які надійдуть у продаж вже цього року.

 

 

У 2019 році для Wexler Group пріоритетними залишаються диверсифікація джерел постачання нафтопродуктів, своєчасне забезпечення всіх клієнтів та партнерів компанії якісним паливом по справедливій ціні та розвиток напрямку переробки нафтопродуктів.

 

 

Ми впевнені, що ці нові напрями дозволять створити нові робочі місця, матимуть позитивний вплив на загальну економічну ситуацію в країні і відповідно посилять енергонезалежність України.

11.02.2019

Send an application

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input