Міжнародна мережа АЗС AVIA виходить на ринок України в партнерстві з Wexler Group

Міжнародна мережа АЗС AVIA виходить на ринок України в партнерстві з Wexler Group

 

Wexler Group і AVIA Association в особі польської компанії UNIMOT підписали меморандум про широкомасштабну співпрацю. Спільна діяльність компаній буде спрямована в паливно-енергетичний сектор, зокрема у видобуток і переробку нафти. 

 

 

АЗК відомого швейцарського бренду з'являться в Україні вже в цьому році. Клієнти компанії зможуть користуватися програмами лояльності по всій Європі. На сьогодні мережа AVIA присутня в 14-ти країнах Європи та налічує більше 3000 АЗС.

 

Також заплановано локалізувати в Україні виробництво високоякісних нафтопродуктів, зокрема моторних палив та інших паливно-мастильних матеріалів. Спільне виробництво планується розпочати вже цього року.

 

 

AVIA відома своїм відповідальним та інноваційним підходом до виробництва палива, опалювальних та мастильних матеріалів. Нафтопродукти компанії мають високі показники якості та виготовлені з дотриманням більш суворих стандартів, ніж встановлені різними регулятивними нормами країн ЄС.

 

Передові технології компанії дозволяють істотно знизити споживання палива сучасними двигунами і відповідно зменшити кількість шкідливих викидів в атмосферу.

30.01.2019

Send an application

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input